Tervetuloa!

Löydä ja vertaa suomalaiset pikavippi­palvelut uudistuneessa VippiVelho.fi -palvelussa. Arvostele, kommentoi, vertaa ja valitse. Listalla on tällä hetkellä yli 30 pikalainaa myöntävää palvelua.

Tykkää Facebookissa
Lisää sivu suosikkeihin.
Halens-lainaLainaa 100 - 3000 euroa mihin tarkoitukseen vain. Maksa takaisin tasaerissä kuukausittain.
Kulutusluotto 1000€ - 6000€Edullinen kiinteä korko. Laina-aika 12 - 36 kuukautta. Varma ja yksinkertainen rahoitusratkaisu.
Suomen TililuottoAvaa tililuotto 20-2000€ ja nosta rahaa kun sitä tarvitset.
Uusi Ferratum-vippiMe lainaamme reilusti. Ferratum pikavippi nyt 50-3000€.
Rahaa oikealla hetkelläPikalainaa 10 - 2010 euroa! Maksuaika 3 - 30 päivää. Tutustu Vivus-pikalainaan.
Välitön TekstivippiTekstivippi - Suomen vanhin pikavippi. Rahaa tilille heti tarpeesi mukaan.
Pikalaina luotettavasti egeltäHae lainaa 100€-2800€. Lainat tarjoaa Ege-Finance Oy
Aloita vipin hakeminen tästäIlmainen verkkohakemus, kätevä vippilimiitti. Uusille asiakkaille jopa 500€ nosto ilman kuluja. Kotimainen.

Fyrkkaa

Arvosana: 3.8/5 (56 ääntä annettu)

Arvioi

Fyrkkaa.fi tarjoaa rahaa akuuttiin tarpeeseen.

Fyrkkaa.fi:n sivuille

Mikäli kaipaat pikaisesti fyrkkaa on Fyrkkaa.fi ehkä etsimäsi palvelu. Palvelusta voit hakea 40e – 200e pikavippejä kohtuullista kulua vastaan.

Et tarvitse takaajia tai lainavakuuksia, vaan sinulta vaaditaan ainoastaan täysi-ikäisyyttä ja kunnossa olevaa luottohistoriaa. Lisäksi tarvitset omissa nimissäsi olevan matkapuhelinliittymän ja suomalaisen pankkitilin.

Ensimmäisellä kerralla voit hakea ainoastaan neljänkymmenen euron vippiä. Sen hoidettuasi suuremmat lainavaihtoehdot aukeavat sinulle portaittain.

Fyrkkaa.fi:n vipit ja kulut
Vippi Kulut
40 € 18 €
80 € 25 €
120 € 30 €
200 € 50 €

Aktian, Nordean, Osuuspankin, Sammon, Säästöpankin rahat saadaan siirrettyä pankkitilillesi noin puolen tunnin kuluessa hyväksytystä lainapäätöksestä.

Takaisinmaksuaikaa jokaisessa Fyrkkaa.fi -vipissä on kaksi viikkoa ja se maksetaan takaisin kotiisi postissa saapuvalla laskulla.